Care sunt cele mai populare tipuri de cercei?

Femeile adora bijuteriile, iar cerceii reprezinta cea mai populara categorie de bijuterii de dama dintre toate cele existente. Chiar daca si bratarile sunt super dragute, inelele sunt la randul lor foarte atractive, iar lantisoarele si colierele sunt foarte elegante, cerceii au ceva aparte.

Acesta este motivul datorita caruia, femeile nu rateaza ocazia de a—si intregi colectia de cercei, atunci cand viziteaza un magazin de bijuterii. Exista cercei de dama de diferite tipuri, iar in randurile care urmeaza vom vedea o enumerare a tipurilor de cercei.

Cercei cu surub

Cel mai simplu model de cercei de dama, este reprezentat de cerceii cu surub, care se bucura de o mare popularitate. Acesti cercei sunt simplu de prins, astfel ca tija lor va fi prinsa de partea din spate, care vine introdusa in lobul urechii, si care este fixata de acel surb care are rolul de a elimina riscul de prindere al bijuteriei.

Acest sistem de inchizatoare este ideal pentru ceceii mici, care vin pe lobul urechii, si sunt la moda atat in randul adolescentelor cat si in randul femeilor adulte.

Cercei cercuri

Cerceii cercuri sau cercurile dupa cum mai este cunoscuta aceasta categorie de cercei, fac parte din categoria cerceilor clasici. Exista atat cercei cercuri care au sistemul de prindere cu arc, cat si cercei cercuri cu incuietoare franceza.

Prima categorie de cercei cercuri, cei cu prinderea cu arc, au tija introdusa in tubul opus. In schimb, cand discutam despre cerceii cercuri care au inchizatoare franceza, acestia presupun prinderea barei intr-o forma de furca pe partea opusa.

Cercei cu tortite sau Carlige Africane

In ceea ce priveste carligele africane, acestea sunt folosite pentru cerceii lungi. Tortita acestor cercei vine introdusa in ureche pur si simplu, in timp ce cerceii fara a cadea din ureche atarna in jos.

Acesta este sistemul de inchizatoare cel mai des intalnit la gablonzuri; dar precizez faptul ca si cerceii din argint sau cerceii din aur pot avea acest sistem de inchidere,

Carligele africane sunt ideale pentru femeile care seara inainte de a se pune la culcare, aleg sa isi dea jos cerceii din urechi.

Cerceii cu inchizatoare de tip veriga cu arc

Si acest tip de cercei se bucura de un mare nivel de popularitate. Inchizatoarea lor este in cele mai multe cazuri folosita pentru cercurile mici care in mijloc au o parte mecanica. Inchizatoarea acestora este alcatuita dintr-o tija cu un sant, care la deschidere creaza un zgomot unic “click”.

Cerceii cu clipsuri omega

Si cerceii cu clipsuri omega se bucura de un nivel mare de popularitate. Cand vine vorba despre acesti cercei, tija lor vine introdusa in lobul urechii, unde este prinsa cu un clip precum cel intalnit la cercerii clasici cu clipsuri. Cerceii clasici cu clipsuri sunt potriviti pentru persoanele care nu au urechile gaurite.

In comparatie cu cerceii clasici cu clipsuri, cerceii cu clipsuri omega prezinta o mai mare siguranta, dat fiind faptul ca tija acestora vine introdusa in ureche. Practic, este imposibil sa se piarda cerceii din ureche.

camera-bebelusului
ACCESORII

Vei fi mămică în curând? Află ce nu trebuie să lipsească din camera bebelușului!

Amenajarea camerei bebelusului este un proces foarte important și trebuie luat în serios. Este important ca nevoile celui mic să fie luate în considerare, așa că principalele elemente la care trebuie să te gândești sunt lumina naturală și pătuțul confortabil. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Cele-mai-bune-ceasuri-inteligente-ale-acestui-inceput-de-an
ACCESORII

Cele mai bune ceasuri inteligente ale acestui inceput de an

Ceasul inteligent este unul dintre cele mai importante accesorii atat pentru femei cat si pentru barbati. Daca doriti un smartwatch si nu stiti ce sa alegeti, in continuare va prezentam cele mai bune astfel de accesorii ale acestui inceput de an. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Cum-se-alege-inelul-de-logodna-perfect
ACCESORII

Cum se alege inelul de logodna perfect?

Alegerea unui inel de logodna este una dintre cele mai dificile etape prin care va trece un barbat indragostit inainte de a-si cere partenera in casatorie. Share on FacebookTweetFollow us

Read More