De la ce varsta pot sa fac videochat?

Alt=iepurila.ro videochat

Videochatul este o industrie care ofera locuri de munca foarte bine platite in Romania, iar multe fete isi doresc o cariera de model de videochat.

Acesta este motivul pentru care, multe tinere domnisoare cauta mereu pe Google raspuns pentru intrebarea “De la ce varsta pot sa fac videochat?”. Alte fete isi doresc sa afle mai multe detalii, iar acest articol le ofera posibilitatea de afla mai multe detalii legate de joburile din aceasta industrie.

  1. Videochatul este legal in Romania

Videochatul este legal in Romania, iar pentru a va convinge, aflati ca a fost reglementat prin legea Legea 196/2003, care mai apoi a fost modificata si completata de Legea 496/2004.

Videochatul este un domeniu de activitate la fel ca oricare altul, unde modelele au contracte de munca, au asigurare medicala, platesc impozit la stat, deci nu incalca legea cu nimic.

2 De la ce varsta se poate incepe o cariera in aceasta industrie?

Unele fete isi doresc sa devina model adult sau model non-adult in industria videochatului, asa ca se intereseaza care este varsta minima. Ei bine, pentru ca discutam despre un loc de lunca cu forme legale, la fel ca in alte industrii, fetele care doresc sa devina modele in industria videochatului, trebuie sa aiba minim 18 ani impliniti.

Unele studiouri impun si o limita maxima de varsta, in timp ce pentru alte studiouri varsta nu conteaza, atata timp cat modelele arata impecabil si isi fac bine treaba in fata camerei, si castiga bani atat pentru studio, cat si pentru ele.

  1. Care sunt salariile pentru aceste joburi?

Multe fete isi doresc mai intai de toate sa afle care ar fi salariile. Pe unele site-uri se vehiculeaza ca modelele de videochat castiga 10.000 de dolari in fiecare luna. Unele persoane cred ca acestea sunt aberatii, alte persoane cred intr-adevar ca se castiga astfel de sume.

Studiourile ofera diferite salarii. De exemplu, unele studiouri le ofera modelelor un anumit procent din banii pe care acestea ii castiga lunar (70 – 80% din incasari).

Exista modele care in primele luni opteaza pentru un venit sigur, indiferent de incasari. Acesta cu siguranta va depasi 1000 de dolari. De-asemenea, odata cu acumularea experientei, veniturile modelelor vor creste.

Apoi, studiourile de videochat ofera si bonusuri semnificative, pentru vechime, bonus de recomandare a altor modele, bonus pentru modelul lunii, iar exemplele pot continua.

Cu tot cu bonusuri si cu multa munca (160 de ore lunar), modelele pot castiga cateva mii bune de dolari in fiecare luna.

In plus, programul de lucru este flexibil, iar modelele pot alege cand si cum doresc sa lucreze; astfel ca isi organizeaza timpul in functie de preferinte.

  1. Se pastreaza confidentialitatea?

Unele fete ar dori o asemenea cariera, dar nu isi doresc sa afle parintii sau cei dragi de cariera aleasa. Ei bine, studiourile pastreaza confidentialitatea datelor modelelor, si blocheaza utilizatorii din tara. Deci, din Romania nu are nimeni acces la platformele pe care acestea isi presteaza munca.

Apoi, daca fetele au cunostinte in diferite tari, clientii din tarile respective vor fi blocati, iar astfel fetele pot face videochat linistite, fara a fi descoperite.

Unele modele insa nu doresc sa pastreze confidentialitatea, ci sunt convinse de potentialul financiar care poate veni la pachet cu o asemenea cariera, asa ca opteaza pentru promovare, astfel incat sa devina un brand important.

In acest fel isi vor vinde imaginea pe bani multi pentru a deveni imaginea companiilor de imbracaminte, auto, produse cosmetice, etc.

De-ce-alegem-rulmentii-SKF
DIVERSE

De ce alegem rulmenții SKF?!

Acronimul SKF vine de la Svenska Kullagerfabriken, o companie suedeză fondată în anul 1907. Ca să răspundem la întrebarea din titlu vom prezenta succint compania. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Afla-daca-jobul-intr-un-studio-videochat-este-pentru-tine
DIVERSE

Afla daca jobul intr-un studio videochat este pentru tine

Stii cum se spune…daca nu te simti in stare sa ii zambesti clientului, nu iti deschide un magazin. Exact in aceeasi ordine de idei zicala se potriveste de minune si in domeniul videochatului. Este oare jobul de model intr-un studio videochat potrivit pentru toata lumea? Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Ce-articole-de-vestimentatie-trebuie-sa-porti-la-nunta
DIVERSE

Ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la nunta?

In momentul in care primesti invitatia de a participa la o nunta, cu siguranta te intrebi ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la respectivul eveniment. Acest articol iti aduce la cunostinta unele informatii foarte utile care te vor ajuta sa iti alegi tinuta potrivita. Share on FacebookTweetFollow us

Read More