De ce fac fetele videochat?

In ultimii ani, un numar foarte mare de fete din Romania au ales sa renunte la studii, pentru a se angaja in cadrul unui studio de videochat. Probabil te intrebi de ce fetele isi doresc sa devina modele de videochat, in loc sa opteze pentru o cariera intr-un alt domeniu de activitate, iar mai multe detalii vei afla in acest articol.

Asadar, exista foarte multe avantaje pe care studiourile de videochat le ofera modelelor, pentru a le convinge sa intre in aceasta industrie a divertismentului pentru adulti.

Job legal

In Romania, aceasta industrie este destul de controversata, iar multi oameni asociaza videochatul cu prostitutia sau cu pornografia. Trebuie sa aducem la cunostinta cititorilor faptul ca videochatul este reglementat in Romania prin Legea 196/2003, modificata si completata apoi de Legea 496/2004.

Deci, videochatul este legal, iar fetele care lucreaza intr-un studio de videochat, au contract de munca, au toate taxele si contributiile platite la zi catre stat. Ele au parte de toate beneficiile unui contract de munca (concediu de vacanta, asigurare, etc).

Job bine platit

Majoritatea romanilor castiga mult mai putin de 1000 de dolari intr-o luna, in care muncesc din greu. Un model de videochat, care lucreaza 8 ore zilnic de luni pana vineri (160 ore lunar), poate castiga mai mult de 1000 de dolari intr-o singura sapatamana.

Exista modele care se mandresc cu venituri lunare de mai mult de 10.000 de dolari. In plus, veniturile modelelor se pot rotunji prin prisma bonusurilor primite. Unele studiouri ofera bonusuri de vechime, bonusuri de recomandare a altor modele, sau alte bonusuri.

Exista studiouri de videochat care le ofera fetelor articole de vestimentatie, sedinte foto profesionale (sedintele foto efectuate de un specialist in fotografie erotica). De-asemenea, studiourile pun la dispozitia modelelor specialisti in make-up si hair stylisti, pentru a se asigura ca modelele arata impecabil in fata camerei.

Confidentialitate

Dupa cum spuneam la punctul 1, exista multe persoane care asociaza videochatul cu lucruri rusinoase, iar din acest motiv, foarte multe fete care viseaza la o cariera in aceasta industrie, se tem sa aplice pentru un job, pentru a nu fi descoperite de catre cei dragi.

Acest lucru nu este posibil, pentru ca studiourile au grija de confidentialitatea modelelor. In plus, persoanele care locuiesc in Romania nu pot accesa platformele online pe care acestea isi desfasoara activitatea.

In plus, modelele pot alege ca si alte tari sa fie blocate, astfel incat daca au prieteni, rude sau simple cunostinte in alte tari, din tarile respective sa nu poata fi accesate platformele pe care ele lucreaza.

In plus, fiecare model are un pseudonim in cadrul studioului, pe care alte modele nu il cunosc, ceea ce inseamna ca practic este imposibil ca un model de videochat sa fie descoperit.

Program flexibil

Programul de lucru al modelelor de videochat este flexibil. Studiourile le ofera posibilitatea de a-si alege programul de lucru, pentru a lucra seara, dimineata sau in cursul zilei. Fiecare model insa, trebuie sa lucreze 160 de ore pe luna, sau chiar mai mult, pentru castiguri mari.

Acestea sunt doar 4 dintre avantajele unei cariere de model de videochat. Fetele care isi doresc o cariera in aceata industrie, trebuie sa aiba un aspect fizic placut (nu sunt necesare dimensiunile unui model, pentru ca fiecare client prefera anumite tipuri de femei), si trebuie sa vorbeasca limba engleza.

Toti clientii care platesc pentru pentru a petrece timp in compania lor sunt straini, deci trebuie sa poata comunica. In plus, cu cat un model de videochat este dispus sa incerce mai multe lucruri in fata camerei pentru a-si satisface clientii, cu atat poate castiga mai multi bani.

 

4 thoughts on “De ce fac fetele videochat?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

De-ce-alegem-rulmentii-SKF
DIVERSE

De ce alegem rulmenții SKF?!

Acronimul SKF vine de la Svenska Kullagerfabriken, o companie suedeză fondată în anul 1907. Ca să răspundem la întrebarea din titlu vom prezenta succint compania. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Afla-daca-jobul-intr-un-studio-videochat-este-pentru-tine
DIVERSE

Afla daca jobul intr-un studio videochat este pentru tine

Stii cum se spune…daca nu te simti in stare sa ii zambesti clientului, nu iti deschide un magazin. Exact in aceeasi ordine de idei zicala se potriveste de minune si in domeniul videochatului. Este oare jobul de model intr-un studio videochat potrivit pentru toata lumea? Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Ce-articole-de-vestimentatie-trebuie-sa-porti-la-nunta
DIVERSE

Ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la nunta?

In momentul in care primesti invitatia de a participa la o nunta, cu siguranta te intrebi ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la respectivul eveniment. Acest articol iti aduce la cunostinta unele informatii foarte utile care te vor ajuta sa iti alegi tinuta potrivita. Share on FacebookTweetFollow us

Read More