De ce alegem rulmenții SKF?!

De-ce-alegem-rulmentii-SKF

Acronimul SKF vine de la Svenska Kullagerfabriken, o companie suedeză fondată în anul 1907. Ca să răspundem la întrebarea din titlu vom prezenta succint compania.

Totul a pornit de la inginerul Sven Wingquist, responsabil cu mentenanța și repararea utilajelor la fabrica la care lucra pe atunci.

Nemulțumit de performanța rulmenților cu role a decis să aducă o îmbunătățire acestora pentru a-și ușura munca. În vara anului 1907 a prezentat o inovație, care urma să revoluționeze industria de mașini și utilaje.

A inventat rulmentul cu două rânduri de bile auto-aliniate cu o pistă sferică în inelul exterior, folosită de ambele rânduri de bile. Descoperirea a rezolvat problema asociată cu nealinierea arborilor și a eliminat astfel opririle frecvente de producție.

A fost un succes încă de la început! După trei ani de la fondarea companiei, aceasta avea un număr de 325 de angajați, iar în 1912 SKF a fost reprezentată în 32 de țări, până în 1930 numărul angajaților era de 21.000 în toate cele 12 fabrici de pe teritoriul întregii lumi.

Assar Gabrielsson managerul de vânzări și Bjorn Prytz directorul general al SKF au fondat în 1926 compania Volvo, care, la început, a funcționat ca o companie subsidiară de automobile în cadrul grupului SKF, grup care a finanțat producția primelor 1000 de autoturisme AB Volvo, nume care vine din limba latină și înseamnă eu rulez.

Astăzi, compania SKF este un lider mondial în dezvoltarea noilor tehnologii din industria de mașini, oferă soluții integrate privind întreținerea și recondiționarea acestora.

Mai mult, lucrează împreună cu companiile care apelează la serviciile lor pentru a găsi cea mai bună soluție în problemele punctuale ale acestora, cu soluții de reducere a consumului de energie și oferă soluții privind mentenanța pentru a extinde durata de viață a componentelor.

Compania își concentrează eforturile nu numai în tehnologiile de vârf în ceea ce privește echipamentele și utilajele industriale, dar și în reducerea impactului acestora asupra mediului. Cea mai recentă tehnologie de acest tip a SKF este BeyondZero.

Produsele SKF

SKF privește într-un fel unic echipamentele rotative și modul în care diferitele componente ale proceselor industriale conlucrează, de aceea oferă o gamă largă de produse și tehnologii de vârf în toate industriile majore existente, în fiecare fază a ciclului de funcționare a componentelor.

Aplicabilitatea și condițiile de funcționare ale componentelor rotative sunt extrem de diverse.

Pentru a obține cea mai bună performanță potrivită proiectului dumneavoastră trebuie luați în calcul o serie de parametrii: dimensiuni, greutate, viteză de rotație, sarcini, etanșare, lubrifiere și a.m. d.. La SKF veți găsi cea mai largă gamă de rulmenți din lume, produse de aceeași companie, precum și instrumente de măsurare și calcul, dar și sfaturi de specialitate aplicate.

În ceea ce privește rulmenții SKF, compania produce practic orice tip de rulment cu bile și role, disponibile pentru toate sectoarele ale industriei, satisfăcând o varietate de nevoi și condiții de funcționare.

Într-o lume modelată de creșterea populației, de urbanizare, digitizare, preocupări de mediu, realitatea industrială este o adevărată provocare. De aceea noi cei de la Leco venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră și cu această gamă de produse, a căror calitate, mai sus prezentată, vorbește de la sine.

2 thoughts on “De ce alegem rulmenții SKF?!

 1. Bedava Transformice Hesap (Pro) 2021 | Hesap şifresi.
  Peki Transformice nedir? Transformice, son zamanlarda popüler olan ve geçtiğimiz yıl birçok oyuncu tarafından oynanan çevrimiçi bir tarayıcı oyunudur.
  Adından da anlaşılacağı gibi oyundaki
  ana karakterimiz bir fare ve bu fareyi kontrol etmek görevimiz.
  Farklı ve zorlu bölümleri olan oyunda amacımız
  tüm engelleri aşmak ve peynire ulaşarak bölümü
  tamamlamaktır. Yani oyunun eğlenceli kısmı sadece lav gibi faktörler değil, aynı zamanda
  diğer farelerin de düşmanınız olması. Yani odadaki tüm farelerle rekabet içindesiniz.Belirtilen süre içerisinde peynire ilk ulaşan kişi
  puan alır. Böylece puanla birinci olan oyuncu diğer el tur lideri
  olarak oyuna devam eder. Yani tur liderlerine şaman faresi
  de deniyor.

  Bedava Transformice Hesap

 2. Bedava Chegg Hesap 2021 | Premium Hesap ve Şifre,
  chegg ücretsiz hesap paylaşımı yapıyoruz
  . Bu chegg hesapları tamamen ücretsizdir ve güzel ziyaretçilerimiz için özel olarak hazırlanmıştır.
  Bir chegg hesabınız yoksa, bu konuya hemen bir yorum bırakın. En kısa sürede bir chegg hesabı gönderilecektir.

  Sahip olduğunuz bu chegg hesabı tamamen size aittir ve dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

  Böyle bir güzelliği görmek ve deneyimlemek istiyorsanız web sitemizi takip edin veya ziyaret edin. Aksi takdirde diğer üyelerimiz ücretsiz chegg hesaplarını devralabilir.

  Bedava Chegg Hesap

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Afla-daca-jobul-intr-un-studio-videochat-este-pentru-tine
DIVERSE

Afla daca jobul intr-un studio videochat este pentru tine

Stii cum se spune…daca nu te simti in stare sa ii zambesti clientului, nu iti deschide un magazin. Exact in aceeasi ordine de idei zicala se potriveste de minune si in domeniul videochatului. Este oare jobul de model intr-un studio videochat potrivit pentru toata lumea? Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Ce-articole-de-vestimentatie-trebuie-sa-porti-la-nunta
DIVERSE

Ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la nunta?

In momentul in care primesti invitatia de a participa la o nunta, cu siguranta te intrebi ce articole de vestimentatie trebuie sa porti la respectivul eveniment. Acest articol iti aduce la cunostinta unele informatii foarte utile care te vor ajuta sa iti alegi tinuta potrivita. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Cum-sa-alegem-cea-mai-potrivita-bluza-de-dama
DIVERSE

Cum sa alegem cea mai potrivita bluza de dama?

Cum sa alegem cea mai potrivita bluza de dama? Bluza de dama este fara doar si poate una dintre piesele de vestimentatie care in mod evident nu trebuie sa lipseasca din garderoba doamnelor si a domnisoarelor, iar in randurile care urmeaza vom discuta despre cum se alege o astfel de piesa de vestimentatie. Asadar, in […]

Read More