Cum sa-mi albesc dintii acasa?

Pentru persoanele care au dintii ingalbeniti, iar din acest motiv evita sa mai zambeasca in public, vestile sunt bune. Exista multe produse si remedii naturale de albire dentara la domiciliu, care ofera rezultate spectaculoase, si care pot fi urmate de catre oricine.

Fireste, tratamentele profesionale de albire dentara nu sunt deloc de neglijat, si au efecte de durata, insa nu toata lumea isi permite albirea dintilor in acest fel. Tocmai de aceea, multe persoane incearca tot felul de produse de albire dentara si remedii pentru albirea dintilor la domiciliu. Veti afla mai multe detalii in continuare!

Kituri de albire dentara

Exista acum o multime de kituri de albire dentara, care contin peroxid de carbamid. Acesta este ingredientul de albire foarte eficient in eliminarea petelor adanci ale dintilor. De-asemenea, acest ingredient elimina si petele de la suprafata dintilor. Mai simplu spus, schimba culoarea naturala a dintilor.

De mentionat este faptul ca aceste kituri pentru albirea dintilor nu au in compozitie ingrediente daunatoare pentru smaltul dintilor. In plus, petele de ceai si de vin rosu sau cafea, vor disparea rapid datorita acestora.

Pasta de dinti cu efect de albire

Pasta de dinti este eficienta in ceea ce priveste eliminarea unor pete de pe suprafata dintilor, iar multe paste de dinti au in compozitie materiale usor abrazive, dar si produse chimice si agenti de albire. In comparatie cu alte produse de pe piata, aceste paste de dinti nu va vor schimba culoarea naturala a danturii.

Benzi pentru albirea dintilor

In ceea ce priveste benzile de albire dentara, acestea sunt eficiente pentru indepartarea petelor dentare. Benzile de albire dentara sunt foarte subtiri, si sunt acoperite cu peroxid de hidrogen.

Aceste benzi care practic sunt invizibile, va ofera cele mai bune rezultate in doar cateva zile, insa cu toate acestea, rezultatele nu sunt la fel de puternice precum cele ale kiturilor de albire dentara.

Avantajul benzilor de albire a dintilor este ca sunt mai simplu de manevrat si sunt si foarte usor de folosit. Acestea, se vor dizolva in timpul in care va albesc dintii.

Remedii naturale pentru albirea dintilor

Multe persoane nu sunt dispuse sa incerce produse de albrie dentara, motiv pentru care iau in considerare utilizarea diferitelor ingrediente pe care le au prin bucatarie, cum ar fi de exemplu bicarbonatul de sodiu.

Exista de-asemenea fructe si legume precum telina, morcovii, perele sau merele printre altele, care produc multa saliva, si care sunt eficiente in ceea ce priveste curatarea resturilor alimentare de pe suprafata dintilor.

Exista de-asemenea guma de mestecat fara zahar, care are un efect puternic de albire a dintilor. In plus, productia de saliva este eficienta pentru ca neutralizeaza acidul care duce la aparitia cariilor dentare.

Acestea sunt asadar, cateva dintre cele mai eficiente modalitati de albire dentara la domiciliu; dar dupa cum va spuneam, tratamentele profesionale de albire a dintilor au efecte spectaculoase, si sunt sigure. Aceste tratamente au loc la cabinetul medicului stomatolog si sunt de preferat daca bugetul va permite.

In cazul in care nu va permiteti un asemenea tratament, atunci cu siguranta si remediile si produsele amintite in randurile anterioare va pot fi de folos. Trebuie sa stiti insa ca rezultatele de albire vor disparea mai repede decat in cazul albirii profesionale, dar aveti posibilitatea de a relua oricand procedura.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *