Ce balsam sa aleg pentru parul meu?

iepurilasibalsamul

Balsamul de par este un produs necesar cand ai parul cret sau vopsit, acesta contribuind din plin la hidratarea si descurcarea firelor de par.

Exista insa pe piata o multime de astfel de produse, lansate de catre diferite companii (unele mai cunoscute, altele mai putin cunoscute), incat ti se poate parea o misiune dificila aceea de a-ti alege balsamul.

Pentru a te ajuta sa faci alegerea corecta, am scris acest articol in care poti descoperi cum se alege balsamul in functie de tipul parului pe care il detii. Citeste pana la final, pentru ca poti descoperi multe informatii care iti vor fi de folos.

Balsam pentru parul fin

In ceea ce priveste femeile care au parul fin, acestea ar trebui sa tina cont de structura firului de par, si sa opteze pentru un balsam care este mediu hidratant, si care este atat eficient la descurcarea usoara a firelor de par, dar si un produs care ofera un luciu fascinant.

Un balsam de par care este puternic hidratant, va provoca ingrasarea axagerata a firului subtire de par, care aproape fiecare exces de grasime il absoarbe. Deci, pentru parul fin, se recomanda un balsam de par mediu hidratant.

Balsam pentru parul cret

Exista femei care sunt mandre de parul lor cret, si care cauta ce mai potrivit balsam pentru acesta. Este deosebit de important de mentionat ca in ceea ce priveste parul cret, balsamul trebuie sa detina proprietati puternic hidratante, dat fiind faptul ca acest tip de par datorita structurii si naturii lui, are tendinte de deshidratare si de uscare.

Balsamul pentru parul cret este important sa fie mai bun in comparatie cu un balsam pentru zi cu zi. Balsamul specoal ales pentru parul cret, trebuie sa ii confere parului elasticitatea de care acesta are atat de multa nevoie. Totodata, balsamul pentru parul cret trebuie sa ii ofere parului acel lucriu care datorita porozitatii mari a firelor de par se pierde.

Balsam pentru parul vopsit

Dupa cum bine se stie, femeilor le face placere sa isi vopeasca parul, asa ca pentru aceste doamne si domnisoare, sunt necesare acele produse destinate parului vopsit. Se poate alege un balsam special pentru par blond atunci cand femeile au aceasta culoare a parului. Se poate gasi balsam de par si pentru femeile roscate, satene sau brunete.

Cele mai importante inovatii atunci cand vine vorba despre balsamul pentru par vosit, au avut loc in ceea ce priveste culorile blonde, acolo unde se foloseste oxidant, iar culoarea este puternica.

De la blond aramiu si pana la blondul argintiu, se gasesc diferite balsamuri de par pentru femeile blonde. Aceste produse contin diferite ingrediente de hidratare.

Referitor la celelalte culori, balsamurile in ceea ce priveste hidratarea au intensitate medie in conditiile in care au nevoie de o descurcare usoara a firelor de par.

Balsam pentru parul natural

Cand discutam despre parul natural, deja stim ca acesta are un luciu si un aspect ingrijit, iar in acest caz balsamul de par se foloseste pentru intretinerea luciului existent al firelor de par.

Solutia naturala

Pentru femeile care nu isi doresc sa folosesca un balsam de par cumparat de la magazinul din oras sau de la un magazin online, solutia consta in utilizarea uleiurilor naturale, iar nutzu.ro va ofera o multime de informatii despre aceste uleiuri, in categoria de articole despre tratamente naturiste de pe site.

Produsele-Wella-au reduceri-speciale-de-Black-Friday
PRODUSE

Produsele Wella au reduceri speciale de Black Friday

Rutina de ingrijire a parului poate face diferenta atat ca textura, cat si ca aspect. Astfel, investind in produse si marci profesionale pentru par, te vei putea bucura de un efect excelent asupra podoabei capilare, dar cu investitii mai mici. Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Cum-sa-aleg-gelul-de-dus-potrivit
PRODUSE

Cum sa aleg gelul de dus potrivit?

Stiati ca exista o multime de persoane care se confrunta cu probleme atunci cand vine vorba despre alegerea unui gel de dus? Share on FacebookTweetFollow us

Read More
Cum-se-aleg-produsele-pentru-demachiere?
PRODUSE

Cum se aleg produsele pentru demachiere?

Fiecare femeie are nevoie de un demachiat pe care sa il aiba in casa, indiferent daca foloseste machiaj, fie el mai mult sau mai putin sau poate chiar deloc. Share on FacebookTweetFollow us

Read More